logo

Mensendieck voor je houding en ontspanning Santpoort-Bloemendaal

Wil je je houding verbeteren en het terugkeren van fysieke klachten verminderen?

Met Mensendieck laat je je spieren beter samenwerken. Het zorgt voor een goede en ontspannen houding en het vermindert overbelasting, wat vaak de oorzaak is van het terugkeren van rug, nek en schouderklachten.
Deze lessen zijn ook heel geschikt voor mensen met een scoliose, omdat er tijdens het oefenen ook gelet wordt op de symmetrie in je houding.

De invulling van de les stem ik af op wat de deelnemers zelf graag willen, zoals oefeningen voor de houding, losmaken van de spieren, ontspanning, ademhaling en bewust bewegen.
Er wordt geoefend in een kleine groep van maximaal vijf personen. Hierdoor kan ik aandacht besteden aan eventuele lichamelijke klachten en inspelen op de behoefte van de deelnemers. Zo is het ook mogelijk om bijvoorbeeld stil te staan bij een goede houding bij het tillen.

Wanneer u mee wilt doen aan Mensendieck voor je houding en ontspanning dan maak ik eerst graag een afspraak met u voor een intake zodat ik eventuele lichamelijke klachten in kaart kan brengen en hiermee rekening kan houden tijdens de lessen.

Tijdstip
Dinsdagavond van 20.15-21.00uur
Woensdagochtend van 09.00-09.45uur

Locatie
Praktijk voor oefentherapie Mensendieck
Duinlustparkweg 102 in Santpoort-Zuid

Kosten
De lessen worden gegeven in een serie van 10 lessen en kosten 10,- euro per les. Deze zijn voor eigen rekening.

Wanneer u meer wilt weten over de groepslessen Mensendieck voor je houding en ontspanning dan kunt u telefonisch contact met mij opnemen op tel: 023-5492464 of e-mail: praktijkpeereboom@planet.nl

Algemene lesvoorwaarden


De praktijk is met de fiets en auto goed bereikbaar vanuit Santpoort, Bloemendaal, Overveen, Haarlem, Driehuis, Velserbroek en IJmuiden. In de buurt van de praktijk is onbetaald parkeren mogelijk.
Ook met het OV is de praktijk goed bereikbaar. Op acht minuten loopafstand stopt de trein op station Santpoort-Zuid.