logo

Mensendieck Basic
Santpoort-Bloemendaal

Ben je onhandig bij sport en bewegen of heb je problemen met de motoriek? Volg dan Mensendieck Basic.

Wanneer het lastig is om een oefening te volgen of uit te voeren, dan heb je hier meer tijd en uitleg voor nodig. In deze groepsles worden rustige en eenvoudige oefeningen aangeboden die ervoor zorgen dat je spieren en gewrichten op een ontspannen manier in beweging komen.

Door de kleine groep van maximaal vier mensen, kan ik ook individueel aanwijzingen geven bij het uitvoeren van de oefeningen.

De oefeningen worden liggend, zittend, staande en lopend uitgevoerd en ze stimuleren de dagelijkse motoriek.

Wanneer u mee wilt doen aan Mensendieck Basic dan maak ik eerst graag een afspraak met u voor een intake zodat ik lichamelijke klachten en motorische beperkingen in kaart kan brengen en hiermee rekening kan houden tijdens de lessen.

Tijdstip
woe: 15.00-15.45uur (voor volwassenen)
woe: 16.00-16.45uur (voor 10-15 jaar)

Locatie
Praktijk voor oefentherapie Mensendieck
Duinlustparkweg 102 in Santpoort-Zuid

Kosten
De lessen worden gegeven in een serie van 10 lessen en kosten 12,50,- euro per les. Deze kosten zijn voor eigen rekening.

Wanneer u meer wilt weten over de groepslessen Mensendieck Basic dan kunt u telefonisch contact met mij opnemen op tel: 023-5492464 of e-mail: praktijkpeereboom@planet.nl

Algemene lesvoorwaarden


De praktijk is met de fiets en auto goed bereikbaar vanuit Santpoort, Bloemendaal, Overveen, Haarlem, Driehuis, Velserbroek en IJmuiden. In de buurt van de praktijk is onbetaald parkeren mogelijk.
Ook met het OV is de praktijk goed bereikbaar. Op acht minuten loopafstand stopt de trein op station Santpoort-Zuid.