logo

Stress coaching

Teveel tegen zaken oplopen die stress geven is vaak een voorloper van spanningsklachten of een Burn-out.

Stress of spanning op het werk of in je priveleven kan zorgen voor minder plezier, een lager energieniveau, niet lekker functioneren en niet goed toekomen aan zaken die voor jou belangrijk zijn.

Door je bewust te worden van je eigen handelen en de wisselwerking met je omgeving, krijg je inzicht in je gewoonten hoe je met spanning omgaat. Coaching kan je helpen om hierover na te denken en het ontwikkelen van een andere manier om met spanning om te gaan.

Verandering van gewoonten kost meer dan een paar weken. Daarom is het gebruikelijk dat in het begin twee weken tussen de coachingsessies zit en daarna naar 1 keer in de 3-4 weken wordt overgegaan.

De intake duurt een uur is een vrijblijvend maar wel betaald gesprek, waarin wordt besproken welke situaties voor jou stress opleveren en wat ik als coach voor je kan doen om dit te verminderen. Ik zal een aantal technieken met je bespreken die we kunnen inzetten om gewoontes te veranderen waardoor je leert anders met spanning om te gaan.

Als we besluiten dat ik als coach iets voor je kan betekenen dan volgen ongeveer 8 sessies van 3 kwartier.

De coaching valt niet onder de zorgverzekering en komt voor eigen rekening. De intake kost 66,- euro, een sessie duurt drie kwartier en kost 56,- euro.

De andere individuele behandelingen die op de website worden genoemd, worden afhankelijk van de zorgpolis geheel of deels door de zorgverzekeraar vergoed.